Services

Support

Vår kultur på Bertling

På Bertling Sweden erbjuder vi en arbetsmiljö som främjar personlig och professionell utveckling samtidigt som vi upprätthåller en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Vi värdesätter våra medarbetare och vi är stolta över att erbjuda olika förmåner för att stödja deras välbefinnande.

En fantastisk atmosfär och ödmjukhet präglar våra dagar, och kontoret är fyllt av positiv energi. Vi tar hand om varandra, stödjer varandra, och vi förstår vikten av att trivas och vara engagerade under arbetstid, men vi förstår också värdet av personlig tid utanför arbetet. Vi strävar efter att göra det enkelt och bekvämt för våra anställda genom att införa flexibla arbetstider och en policy för distansarbete. Dessutom erbjuder vi en längre lunchrast för dem som vill träna, sjukvårdsbidrag, omfattande försäkringsskydd, stöd för pensionsbesparingar och tillgång till privat sjukvård.

Certifierat som en fantastisk arbetsplats

Vi är mycket stolta över att bli erkända som en Fantastisk Arbetsplats både år 2020 och 2023. Denna prestigefyllda certifiering understryker vårt engagemang för våra anställda och deras välbefinnande. Den speglar vår dedikation till att främja en arbetsplats där vårt team trivs, där alla känner sig uppskattade och där alla kan förverkliga sitt fulla potential.

På Bertling Sverige är vi övertygade att det är med hjälp av våra medarbetare som företaget blir framgångsrikt.  Vi är inte bara ett logistikföretag; vi är en gemenskap av yrkesverksamma som brinner för det vi gör och för vem vi gör det. Vår certifiering som Fantastisk Arbetsplats är ett bevis på att vi gör allt för att våra anställda ska må bra, att de trivs hos oss, och att de utvecklas med oss. Vi flyttar inte bara varor och gods; vi flyttar karriärer framåt.

Kom och var en del av vår framgångssaga.


Vad kan vi hjälpa dig med?

kontakta oss           Find an office         the Bertling group