Services

Support

Bertling Sverige har sin bas i Göteborg och är specialiserade inom logistik och frakttransport. Vi erbjuder skräddarsydda globala transportlösningar och en hög grad av flexibilitet i våra konfigurationer. Att arbeta proaktivt och att möta nya förutsättningar när de uppstår är vår vision. 

Letar du efter ett logistikföretag i Sverige som tar hand om och löser komplexa och omfattande logistiska utmaningar? Då har du hittat rätt. Oavsett om det gäller tung och skrymmande last, krångliga rutter eller komplexa leveranskedjor, tar vi hand om dina specialtransporter och planerar noggrant ditt individuella projekt. På så sätt har du möjlighet att fullt ut fokusera på din verksamhet.

Läs mer

SVERIGES MEST EFFEKTIVA LOGISTIKFÖRETAG 

Bertling Sverige grundades år 1991 i Göteborg, och är en del av den globala koncernen F.H. Bertling. Under åren har vi haft en stabil tillväxtresa och är nu ett välkänt logistikföretag, omtalade för vår flexibilitet, våra innovativa lösningar och personliga service. Idag erbjuder vi logistiklösningar i alla typer av branscher, oavsett om det är sjötransport, flygtransport, biltransport, projektlogistik eller lagerhantering. Tack vare vår gedigna erfarenhet inom branschen kan vi uppehålla en hållbar tillväxt och upptäcker nya marknader på vägen. 

Och kanske viktigast av allt – vårt mål är att alltid leverera en exceptionell service till våra kunder. Det gör vi samtidigt som vi säkerställer hållbarhet, säkerhet och etiska business practices.

TJÄNSTER INOM LOGISTIK 

Vår välutbildade personal finns alltid nära till hands för att möta dina behov. Dessutom erbjuder vi dygnet-runt-stöd och incidenthantering. Vi tar på oss den komplexitet som global logistik innebär för att säkerställa en utmärkt och meningsfull leverans.

sjötransport

sjötransport

Vi erbjuder skräddarsydd sjöfrakt anpassad efter dina specifika behov med hjälp av vårt gedigna nätverk av logistikpartners.

read more
FLYGTRANSPORT

FLYGTRANSPORT

Vi har gedigen erfarenhet inom allt från tillhandahållande av flygfrakt, flygcharter, specialhantering av gods och förvaltningstjänster.

read more
vägtransport

vägtransport

Vi har ett brett utbud av fraktalternativ på landsväg – inklusive FTL och LTL, frakt av tunga och överdimensionerade laster samt snabba och skräddarsydda tjänster.

read more
Projektlogistik

Projektlogistik

Vi hanterar allt från stora gods till komplexa projekt och transportkedjor. Vi planerar och utför dina specialtransporter med tillförlitliga och kostnadseffektiva lösningar.

read more


Sjötransport

Sjötransport utmärker sig genom att vara en mycket kostnadseffektiv transportmetod med hög lastkapacitet. På Bertling Sverige erbjuder vi konkurrenskraftiga fraktpriser för sjötransport, ihop med en skräddarsydd service. Vi kan utlova att ditt företag kommer dra nytta av vår över 158 års långa erfarenhet inom logistik och omfattande globala nätverk för transport.

FLYGTRANSPORT 

Ett av våra expertområden är brådskande sista-minuten-lösningar inom flygtransport – men vi arbetar också mycket med långsiktiga avtal. Med det sagt finns vi här för dig, oavsett om det rör sig om en känslig eller tung last, eller en leverans som behöver ske omedelbart. Vi erbjuder lösningar som inkluderar både ekonomiska alternativ och tidskritiska lufttransporter, samt flygfrakt för farligt gods eller myndighetstjänster.

VÄGTRANSPORT 

Ett omfattande vägnätverk möjliggör snabbare utförande av dina beställningar. Vi erbjuder olika typer av vägtransport anpassade efter dina specifika behov, och oavsett om det rör sig om små eller skrymmande laster.

PROJEKT LOGISTIK 

Allt från tung och skrymmande last till komplexa rutter och leveranskedjor – vi hanterar specialtransporter och planerar noggrant ditt individuella projekt. Något som ger dig frihet att helt fokusera på din verksamhet.

VAD ÄR LOGISTIK?

Logistik innebär planering, utförande och styrning av flöden. I vårt fall, och i de flesta fall, pratar man om logistik när det kommer till hur varor ska tas emot och hanteras. Målet är att minimera kostnaderna för dig och maximera servicen för dina kunder.

VAD ÄR ETT LOGISTIKFÖRETAG? 

Ett logistikföretag specialiserar sig på att hantera och underlätta rörelsen av varor, produkter och material från en plats till en annan. Bertling spelar en central roll i att effektivisera försörjningskedjan och säkerställa att varor och produkter levereras till rätt plats i rätt tid. Det inkluderar olika transportmedel som lastbilar, flyg, båt och tåg, beroende på kundens behov och kraven för varje försändelse. Vi är specialiserade på att optimera transportprocesser och minimera kostnader, samtidigt som det säkerställer en pålitlig och effektiv logistikkedja för våra kunder.

ANLITA ETT LOGISTIKFÖRETAG MED HÅLLBARHET I FOKUS

På Bertling är vi fullt medvetna om den miljömässiga påverkan globala logistiktjänster via flyg, järnväg, motorväg och sjöfart har. Dessvärre skulle globala försörjningskedjor stanna utan dessa nödvändiga tjänster. Den världsomspännande distributionen av varor skulle inte längre kunna garanteras. För att noggrant övervaka, proaktivt minska och kompensera vår påverkan på miljön har vi utvecklat företagsmässiga miljö-, sociala och etiska standarder, åtgärder (KPI:er) och mål. Dessa är utvecklade för att säkerställa att vi stödjer välfärden för de lokala samhällen och regioner där vi verkar.

Vårt mål är att bli helt koldioxidneutrala senast 2030. Detta genom specifika åtgärder och globala hållbarhets-KPI:er för att minska CO2-utsläpp hos våra kontor, tjänster och i affärsprocesser. Målet gäller för alla våra globala kontor. Samtliga hjälper till att minska utsläppen med 3 % eller mer varje år. Vi betraktar koldioxidkompensation som en nödvändig, men också som en sista, utväg för att uppnå dessa mål. Istället arbetar vi med olika gröna initiativ och projekt för att proaktivt minska utsläppen vi genererar som företag. 

Läs mer om vår väg mot en mer hållbar frakttransport här.

NYHETER FRÅN BERTLING SVERIGE

Bertling Sweden is a proud partner of Öppet Hus 2024

Bertling Sweden is a proud partner of Öppet Hus 2024

Together with Öppet Hus, we aim to promote an inclusive and supportive environment where everyone has the opportunity to thrive.

read more
Bertling Sweden celebrates annual Oktoberfest

Bertling Sweden celebrates annual Oktoberfest

For the third year in a row, Bertling Sweden celebrated our annual Oktoberfest, a beloved tradition that allows us to honor our German heritage.

read more
Mateusz moved to Sweden to join Bertling in Gothenburg

Mateusz moved to Sweden to join Bertling in Gothenburg

Mateusz moved from Poland to Sweden to join Bertling's office in Gothenburg. Now, he is giving us a glimpse into his professional journey leading him to Bertling Sweden.

read more
MEET OUR NEW CUSTOMS EXPERT VERONIKA STENBÄCKEN

MEET OUR NEW CUSTOMS EXPERT VERONIKA STENBÄCKEN

Bertling Sweden's new colleague Veronika Stenbäcken brings over a decade of experience in import customs clearance to the company.

read more

Alla nyheter


Hur kan vi hjälpa dig?

kontakta oss          VÅRA KONTOR         om oss