Services

Support

bertling sverige

BERTLING SVERIGE – DITT GLOBALA FÖRETAG FÖR LOGISTIK

Bertling Sverige etablerades år 1991 i Göteborg och är en del av den globala koncernen F.H. Bertling Logistics, som har sina rötter ända tillbaka till 1865. Med närvaro på kontor över hela världen är Bertlingkoncernen en framstående global aktör som erbjuder ett brett utbud av logistiktjänster, från små till stora lastningar till chartring av vår egen Bertlingflotta.

I Sverige är vår huvudbas belägen i Göteborg, och vi är specialiserade inom logistik och frakttransport. Vi levererar skräddarsydda globala transportlösningar med en hög grad av flexibilitet i våra konfigurationer. Vår vision är att arbeta proaktivt och möta nya utmaningar när de uppstår. Genom åren har vi upplevt en stadig tillväxt och byggt upp ett rykte för pålitlighet, effektivitet och innovation. Idag erbjuder vi en komplett palett av logistiktjänster, inklusive flyg- och sjöfrakt, vägtransport, projektlogistik och lagerhållning. Vi strävar efter hållbar tillväxt och fortsätter att utforska nya marknader. Vår vision är att leverera exceptionell service till våra kunder samtidigt som vi upprätthåller våra grundläggande värderingar om säkerhet, hållbarhet och etiska affärsprinciper.

På Bertling Sweden erbjuder vi en arbetsmiljö som främjar personlig och professionell utveckling samtidigt som vi upprätthåller en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Vi värdesätter våra medarbetare och vi är stolta över att erbjuda olika förmåner för att stödja deras välbefinnande.

En fantastisk atmosfär och ödmjukhet präglar våra dagar, och kontoret är fyllt av positiv energi. Vi tar hand om varandra, stödjer varandra, och vi förstår vikten av att trivas och vara engagerade under arbetstid, men vi förstår också värdet av personlig tid utanför arbetet. Vi strävar efter att göra det enkelt och bekvämt för våra anställda genom att införa flexibla arbetstider och en policy för distansarbete. Dessutom erbjuder vi en längre lunchrast för dem som vill träna, sjukvårdsbidrag, omfattande försäkringsskydd, stöd för pensionsbesparingar och tillgång till privat sjukvård

Vår framgångsparameter är våra medarbetare

Våra anställda utgör, utan tvekan, vår mest värdefulla resurs. Utan deras kompetens och engagemang vore vi ingenting. Vi är övertygade om att om vi fokuserar på våra medarbetare kommer de att leverera den bästa möjliga servicen till våra partners.

Vi strävar efter höga etiska normer och överensstämmelse med internationell lagstiftning. Vi är medvetna om vikten av att bedriva verksamheten med integritet och efterleva riktlinjer som förhindrar korruption. Detta är en central del av vårt åtagande för att säkerställa att våra affärsprinciper håller högsta standard och att vi agerar i enlighet med internationella normer för etiskt företagande.

Sveriges bästa arbetsplats, Great place to work 2024

Sveriges bästa arbetsplats, Great place to work 2024

En hedrande andra plats på listan över Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi är mycket stolta över att ha blivit erkända som en Fantastisk Arbetsplats både år 2020 och 2023. År 2024 tog vi en hedrande andra plats på listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Denna prestigefyllda andra plats understryker vårt engagemang för våra anställda och deras välbefinnande. Den speglar vår dedikation till att främja en arbetsplats där vårt team blomstrar, uppskattas på riktigt och kan förverkliga sin fulla potential. läs mer om GPTW här: https://www.greatplacetowork.se/ 

Lär känna oss 

Våra partners

Läs mer om Bertling Sveriges partners

read more

Livet på Bertling Sverige

Vi erbjuder en arbetsmiljö som främjar personlig och professionell utveckling samtidigt som vi upprätthåller en hälsosam balans mellan arbete och fritid. Lär känna våra kollegor!

read more

Studenter på Bertling Sverige

Letar du efter en praktik, ett deltidsjobb eller behöver du hjälp med ditt examensarbete? Vi samarbetar med flera universitet och studenter i Göteborgsområdet.

read more


HOW CAN WE SUPPORT YOU?

KONTAKTA OSS           Find an office         NYHETER